Khamis, 6 Disember 2012

Gambar: Basikal Pelik?


 basikal pelik!!mengayuh dengan cara sebelah menyebelah....

Gambar Tandas-Tandas Yang Lawak

Potret Gergasi Menggunakan Paku


 Pada tahun 2006, Saimir Strati membuat  kejutan pada dunia seni dengan potret gergasi Leonardo Da Vinci, yang dibuat sepenuhnya dari paku. Ia selebar 6 1/2 x 13 kaki dan seberat lebih daripada 800pound paku. Setiap paku bertindak sebagai piksel, yang tinggi rendah untuk menggambarkan setiap terperinci muka Da Vinci.

Ia menggunakan 500,000 paku dan 24 hari untuk disiapkan, Saimir Strati memenangi  potret paku , untuk portrait Nail Terbesar .diakui Dunia.Rekod Guinness pertama beliauMenara Paling Pelik Di Dunia Di Jepun..


 PL Peace Tower di Tondabayashi, Osaka, Jepun adalah salah satu bangunan yang paling "pelik"

Salah satu daripada banyak struktur yang terletak di Tanah Suci PL, Menara PL Keamanan telah dibina semula pada tahun 1970, dengan menggunakan teknik pembinaan yang terbaru pada masa itu.

Bentuk PL Peace Tower, menyerupai jari  menunjuk ke langit, Ia juga merupakan simbol antarabangsa keamanan dunia. Di dalam Peace Tower, anda akan menemui senarai orang-orang yang kehilangan nyawa mereka kerana peperangan manusia.

Menara PL Keamanan  setinggi 180 meter  ia boleh sengetkan sehingga 45 darjah dan ayunan kembali ke kedudukan asalnya. Ini menjadikan ia amat tahan gempa bumi. Bentuknya pelik tetapi menarik.

Gambar-gambar Ikan Yang Menyeramkan.


 ikan-ikan yang menyeramkan


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...